پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
بررسی ویژگیهاي خاص ژئوتکنیکی زمینهاي ساحلی شمال ایران، مشکلات اجرایی و راهکارها
خلاصه آگاهی از ویژگیهاي ژئوتکنیکی خاك هر منطقه و پارامترهاي مشخصه لایههاي خاك در برآورد معیارهاي طراحی، تخمین هزینه، مشکلات و محدودیتهاي پروژه، درفاز صفر و عمر مفید آن، بسیار مهم میباشد. لذا هدف تحقیق حاضر، ارائه یک دیدگاه کلی از ویژگیهاي عمومی خاك منطقه بوده، ضمن اینکه به مشخصههاي منحصربهفرد ژئوتکنیکی و نیز مشخصات عمومی منطقه که نوعا در ویژگیهاي ژئوتکنیکی موثرند، پرداخته میشود. دراین راستا برخی مشکلات ناشی از ویژگیهاي خاص ژئوتکنیکی خاك منطقه موردارزیابی قرارگرفته و راهحلهاي متداول مناسب جهت رفع این مشکلات، دستهبندي شد. در ادامه با بررسی بیش از 60 گمانه شناسایی، ضمن تعیین محدوده تغییرات سطح آب زیرزمینی، نوع غالب خاك منطقه بهدستآمد و نتایج به صورت آماري ارائه گردید.
کلمات کلیدي:
ویژگیهاي ژئوتکنیکی، زمینهاي ساحلی، مشکلات اجرایی، مطالعه آماري، نوع خاك
بررسی عددي عملکرد دیوار حایل وزنی تحت اثر بار هارمونیک عمود بر صفحهي دیوار
خلاصه با وجود فقدان روشهاي محاسباتی جامع و کافی براي طراحی دیوارهاي حایل با مصالح بنایی، این نوع دیوار حایل به دلایل متعدد به فراوانی اجرا میشود. بنابراین نیاز به مطالعه جامع در مورد این گونه دیوارها و همچنین طراحی واقعبینانه آنها به طور خاص احساس میشود. در این پژوهش با و با اعمال شرایط واقعی، مطالعه پارامتریک انجام گرفته و عملکرد خاك و توزیع تنش در نقاط مختلف PLAXIS استفاده از نرمافزار ژئوتکنیکی پشت دیوار مورد بررسی قرار گرفته است. سپس با استفاده از نمودارهاي جابجایی و تنش افقی وارد بر دیوار در طول زمان بارگذاري و نیز با اعمال فرکانسهاي مختلف رفتار لرزهاي دیوار در اثر اعمال بار هارمونیک عمود بر صفحهي آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و نتایج به دست آمده به صورتی کاربردي ارائه گردیده است.
تأثیر انواع سیستم لایه بندي بر روي رفتار شمع مایل تحت بارهاي جانبی
خلاصه در سالهاي اخیر با گسترش روشهاي عددي و همچنین پیدایش کامپیوترهاي با قدرت پردازش بالا، مدلسازي عددي بسیار مورد توجه قرار گرفته است.البته در این مورد باید توجه داشت که از نتایج تحلیل هاي عددي به تنهایی نمی توان جهت طراحی استفاده نمود که علت آن گستردگی مجهولات موجود در تحلیل عددي محیط هاي الاستوپلاستیک میباشد. در این تحقیق نیز از روش عددي براي تحلیل محیط خاك و شمع استفاده میباشد که با استفاده از روش المان محدود و در ABAQUS گردیده است. نرم افزار مورد استفاده جهت تحلیل و نیل به اهداف تحقیق، نرم افزار نظر گرفت مدل الاستوپلاستیک موهر- کولمب براي محیط خاك، تنش ها، کرنش ها و تغییر شکل هاي محیط را محاسبه می کند.هدف از انجام این پروژه بررسی تاثیر پارامترهاي مختلف بر روي شمع هاي مایل تحت اثر بارهاي جانبی میباشد. در این راستا مطالعات پارامتریک با تغییر عوامل موثر انجام شده و سپس تاثیر پارامتریک مختلف نظیر جنس خاك، زاویه میل، طول و قطر شمع و نیز سربار قائم در میزان جابجایی جانبی و لنگرهاي خمشی مورد بررسی قرار می گیرد.سه نوع مدل شمع در داخل توده خاك متشکل از دو لایه ماسه با تراکم نسبی متفاوت نسبت به هم تحت نیروهاي استاتیکی جانبی که به صورت افقی به شمع مایل با زاویه میل متفاوت نسبت به قائم ایجاد وتحلیل خواهد شد.
بررسی آزمایشگاهی اثر تغییرات درصد رطوبت بر ضریب واکنش بستر خاك رمبنده غیر اشباع
خلاصه بارگذاري ،(DMT) انبساط سنج ،SPT ،CBR ، توسط آزمایشات گوناگون مانند آزمایش تحکیم، سه محوري ،ks ضریب واکنش بستر خاك صفحه 1 و نیز روابط تئوریک و تجربی که توسط محققین ارائه شده اند تعیین می گردد. از بین این روش ها، استفاده از آزمایش بارگذاري صفحه، بیشتر از بقیه کاربرد دارد. بدیهی است آزمایشات برجا اصولا به نتایج دقیق تري منتهی می شوند. در این تحقیق به بررسی تاثیر تغییرات رطوبت بر 30پرداخته است. نتایج نشان می دهند که با افزایش درصد رطوبت سختی خاك و cm با استفاده از آزمایش هاي بارگذاري صفحه به قطر .ks ضریب واکنش بستر خاك کاهش می یابند.
کلمات کلیدي:
ضریب واکنش بستر، آزمایش بارگذاري صفحه، درصد رطوبت، خاك رمبنده
پیش بینی پدیده قوس زدگی در سدهاي خاکی در شرایط عدم قطعیت پارامترهاي ژئوتکنیکی: کاربرد مدل MP5
خلاصه از آن جا که پدیده قوس زدگی یکی از عوامل بسیار مهم در ناپایداري و تخریب سدهاي خاکی است و عدم توجه به پدیده مذکور، خسارات جبرانناپذیري به سد خاکی و پایداري آن وارد می نماید لذا پیش بینی وضعیت قوس زدگی به ویژه در شرایط عدم قطعیت هاي ژئوتکنیکی از اهمیت زیادي برخودار است. در این مقاله با تدوین روش تفاضل محدود و برمبناي روش شبیه سازي مونت کارلو، متدولوژي جدیدي به منظور بررسی آموزش و MP پدیده قوس زدگی در شرایط عدم قطعیت، در سدها ارائه شده است. در ادامه، با استفاده از نتایج حاصله، مدل شبیه سازي قدرتمند 5 سپس صحت سنجی شده است. نتایج بدست آمده از بررسی عملکرد متدولوژي پیشنهادي در سد خاکی علویان در استان آذربایجان شرقی حاکی از آن است که مدل مذکور کارایی بسیار مناسبی در پیش بینی قوس زدگی در سدها در شرایط عدم قطعیت را داراست.
مدل سازي عددي پروژه تحکیم خاك بستر واحد هاي زلال ساز بندر ماهشهر به وسیله سربار و زهکش هاي عمودي (بخش اول)
خلاصه استفاده از پیش بارگذاري، به عنوان یکی از روش هاي کلاسیک و محبوب در کارهاي عملی شمرده می شود.. عملیات پیش بارگذاري معمولا همراه با استفاده از زهکشهاي قائم می باشد. عملیات پیش بارگذاري موجب نشست لایه هاي تراکم پذیر شده و نشست سازه را پس از احداث به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. در این مقاله به مدل سازي عددي پروژه پیش باز گذاري واحد هاي زلال ساز بندر ماهشهر به روش اجزاي محدود پرداخته شده و سپس نتایج تحلیل هاي انجام شده با داده هاي ابزار گذاري شده در پروژه مورد مقایسه قرار گرفته است.
کلمات کلیدي:
پیش بار گذاري ، زهکش عمودي ، اجزاي محدود ، بهسازي خاك ، تحکیم
بررسی میزان افزایش کارآمدي در صورت اعمال خلاء در پروژه هاي تحکیم خاك بستر به وسیله بار سربار ویا زهکش هاي عمودي (بخش دوم )
خلاصه استفاده از فشار خلاء به منظور افزایش بهره وري سیستم هاي مشتمل بر بار سربار و زهکش هاي عمودي بسیار موثر و کارآمد می باشد و زمان مورد نیاز براي رسیدن به درجه تحکیم مورد نظر را کاهش می دهد. در این مقاله ابتدا خلاصه اي از تاریخچه و اساس کارکرد سیستم هاي تحکیم خاك با خلاء ارائه شده و سپس میزان کارآمدي این سیستم با فرض به کار بردن آن براي یک پروژه عملی نشان داده می شود. نحوه مدل سازي و جزئیات بهسازي خاك بستر واحد زلال سازي ماهشهر در مقاله اخیر مورد بحث و بررسی فرار گرفته است.
کلمات کلیدي:
پیش بار گذاري ، زهکش عمودي ، اجزاي محدود ، بهسازي خاك ، تحکیم با خلاء
بررسی و مطالعه عددي تأثیر روانگرایی ناشی از زلزله بر لوله هاي مدفون گاز
خلاصه آسیب پذیري خطوط لوله در مقابل زلزله و روانگرایی ناشی ازآن در بسیاري از زلزله هاي گذشته مشاهده شده است و گزارش هاي جامعی در این باره وجود دارد. یکی از علل اصلی خرابی ها ي لوله هاي مدفون در خلال زلزله، وقوع روانگرایی می باشد. در این تحقیق ، هدف مطالعه عددي لوله هاي مدفون تحت اثر روانگرایی می باشد. از آنجایی که روش اجزا محدود با موفقیت نسبتا قابل قبولی براي مطالعه مسائل مربوط به استفاده شده است . در این پژوهش تغییرات ABAQUS ژئومکانیک بکار رفته ، جهت تحلیل عددي مورد نظر از نرم افزار المان محدود 6.10.1 چند فاکتور مهم در برابر نسبت اضافه فشار آب حفره اي در حین روانگرایی بررسی شده است .
کلمات کلیدي:
روانگرایی ، لوله مدفون، تحلیل عددي ، فشار آب حفره اي
بررسی تأثیر فواصل میخ ها بر رفتار ترانشه مسلح شده به روش میخ کوبی
خلاصه یکی از روش هاي مرسوم در مهار گود یعنی مقابله با ریزش خاك اطراف گود روش نیلینگ یا میخ کوبی می باشد که امروزه کاربرد گسترده اي پیدا کرده است. در این پژوهش تأثیر فواصل میخ ها بر افزایش ضریب اطمینان پایداري شیب مورد بررسی قرار گرفته است، بدین منظور ابتدا مدل مدلسازي شده و تحلیل هاي لازم در این خصوص صورت GeoStudio عددي با کمک روش ترسیمی- تعادل حدي و با استفاده از نرم افزار که با استفاده از برنامه W.B. Wei, Y.M. Cheng گرفته است، نتایج بدست آمده از تحلیل هاي عددي در این تحقیق با نتایج پژوهش انجام شده، مقایسه شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد، کاهش فاصله مابین میخ ها تأثیر بسزایی در ضریب اطمینان پایداري ترانشه FLAC متري مابین میخ ها بیشترین ضریب اطمینان را خواهیم داشت.
ارائه مدلی جدید براي تراوش و فشار آب منفذي در تونل هاي تحت فشار زیر سطح آب زیرزمینی با در نظرگرفتن کوپل هیدرومکانیکی توده سنگ
خلاصه در این مقاله به منظور محاسبه تراوش در تونلهاي تحت فشار زیر سطح آب زیرزمینی یک مدل تحلیلی با فرض تقارن محوري و کرنش صفحه اي ارائه می شود. در این مدل نیروي حجمی تراوش در توده سنگ و تغییرات نفوذپذیري توده سنگ به دلیل وجود کوپل هیدرومکانیکی لحاظ شده است. در این مدل الگوي تراوش مینگ و همکاران( 2010 ) براي مدل سازي تراوش در تونل هاي تحت فشار توسعه داده شده است. در مدل ارائه شده سیر اجراي تونل هاي تحت فشار لحاظ شده است. دراین مدل رفتار الاستوپلاستیک توده سنگ با نرم شوندگی کرنش از نقطه پیک بر مبناي مدل براون و بري در نظرگرفته شده است. (Matlab )بر مبتاي مدل ارائه شده، یک برنامه کامپیومتري کد براي تحلیل تراوش و فشار آب منفذي نوشته شده است.
کلمات کلیدي:
تونل هاي تحت فشار، تراوش، فشار آب منفذي، کوپل هیدرومکانیکی
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.