پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
مقاوم سازي بستر راه با استفاده از ژئوگرید و تحلیل نتایج با plaxis
خلاصه و بررسی مزایایی استفاده از ژئوگرید که در جاده سازي استفاده می شوند plaxis درمقاله زیر به به بررسی و شبیه سازي دو بعدي با استفاده از نرم افزار در شرایط کرنش مسطح و تحت بارگذاري یکنواخت ونتایج بهبود (AC) می پردازیم. در این مقاله به توصیف رفتار تقویت شده آسفالت، آسفالت بتن مسیر آسفالت با استفاده از ژئو گرید ها، پرداخته ایم. تقویت جاده آسفالت با ژئو گرید در اکثر موارد عملکرد پشتیبانی حمل و نقل را بهبود می بخشد. نتایج تحلیلی براي سه فاصله از روسازي، باتقویت ژئو گرید در لایه هاي جاده آسفالت را مورد بررسی می دهیم. موقعیت مطلوب ژئو گرید بر اساس تنش، مقدار تنش جذب شده، تغییر شکل و کاهش سرعت در بار گذاري ، در نقطه محل تنش برشی انتخاب می شود. سه نوع تقویت شده بر اساس میزان فاصله از رو سازي و یک نوع تقویت نشده جاده آسفالت انتخاب شده اند.نتایج نشان داد که با تغییر ژئو گرید به سمت بالا از زیر سازي راه تا برسد به بالاترین ارزش مکانی که میتوان ژئو گرید را بین لایه آسفالت و لایه پایه درجاده قرار داده شود و با تغییر مکان به بالاترین مکان که می توان ژئوگرید را استفاده کرد میتوان مشاهده کرد که تاثیر ژئو گرید،بر میزان کاهش استرس و تنش جذب شده را افزایش می یابد.
تاثیر نحوه اختلاط آهک با بنتونیت بر روي ضریب تحکیم
خلاصه در تحقیق پیش روي بر روي نحوه اختلاط آهک به صورت تر و خشک با خاك رس و تاثیر نحوه اختلاط بر روي ضریب تحکیم مورد بررسی قرار گرفته شده است،در تحقیق هاي که تاکنون بر روي عوامل تاثیر گذار بر روي ضریب تحکیم انجام شده است صرفا بر نوع کانی،گروه بندي خاك،عمق نمونه ها،فاصله نمونه مورد نظر از رودخانه و....تاکید شده است ولی نحوه اختلاط و رفتار خاکها و تاثیرپذیري آنها نسبت به نحوه اختلاط مورد بررسی قرار نگرفته شده است.از نتایجی که در این تحقیق بدست آمده است تاثیر نحوه اختلاط بر روي ضریب تحکیم می باشد و براي تمرکز بیشتر بر روي این تاثیر می باید درصد خاصی از مواد تثبیت کننده،در تنش خاصی مورد بررسی قرار گیرد.
تحلیل ناپایداري شیروانی مخازن سدها - بررسی مدل اجزاء محدود
خلاصه احداث یک مخزن در مجاورت شیب هاي ناپایدار یا داراي قابلیت ناپایدار شدن ، ممکن است بر پایداري آن شیب ها اثر گذاشته و شرایط لغزش در شیروانی ها را فراهم سازد. در این مقاله ابتدا روش هاي موجود و مرسوم در تحلیل پایداري شیروانی ها مورد بررسی قرار گرفته و سپس مساله لغزش شیروانی هاي مخازن سدها مطرح شده و بر اساس آمار و اطلاعات موجود، درجه اهمیت عوامل موثر بر لغزش و پیامدهاي آن مشخص گردیده است. پس از آن سایر عوامل تاثیر گذار بر ناپایداري شیروانی هاي مخازن از جمله مساله تاثیر نوسان تراز آب مخزن، مورد بررسی قرارگرفته و پایداري شیروانی مخزن در حالات مختلف سطح آب آنالیز گردیده است.
مروري بر آزمون نفوذ مخروط با تاکید ویژه بر نوآوريهاي اخیر دستگاهی در حوزه دریا و قطب
خلاصه در سالهاي اخیر، با اصلاح اجزاي مختلف نفوذسنج مخروطی و یا ترکیب این دستگاه با دیگر دستگاههاي آزمایشات برجا، با تعیین خصوصیاتبیشتري از خاك، هزینه و زمان انجام آزمایشهاي برجا به حداقل رسیده است. استفاده از این آزمون در ایران بدلیل عدم اطلاع مهندسین ایرانی از گسترش چندانی نیافته است. در این پژوهش، پس از مروري مختصر بر محدودیتهاي ،*CPT کارایی هاي گسترده انواع جدید دستگاههايمعرفی شده ،CPT موجود در تعیین خواص لایههاي زیر سطحی در نواحی دریایی و قطبی، تجهیزات نوین دستگاهی بهره مند از قابلیتهايویژه است. مطالعات نشان می دهد اصلاحات انجام شده و کاربري نوین مدلهاي اخیر، موجب ارتقاء توانمندي آنها از جنبه هاي گوناگون در تعیینخصوصیات ژئوتکنیکی خاك شده است.
اثرات موقعیت و ضخامت لایه ها در ساختگاه بر افزایش شتاب ناشی از زلزله
خلاصه براي طراحی یک سازه ایمن در برابر زلزله داشتن یک تخمین دقیق از امواج لرزه اي که نهایتا منجر به شناخت درستی از ساختگاه خواهد شد امري لازم و ضروري است. وجود لایه هایی با دانسیته پایین نسبت به لایه هاي غالب در ساختگاه امري اجتناب ناپذیر است. این لایه در اعماق مختلف سبب افزایش یا کاهش شتاب حاصله خواهد گردید. تعیین محلی که موجب بدست آوردن بیشترین شتاب در ساختگاه گردد امري بسیار مهم می تاثیر EERA باشد تا با تقویت آن محل میزان بزرگنمایی در ساختگاه به حداقل کاهش یابد. در این مقاله سعی شده است تا با استفاده از نرم افزار موقعیت و ضخامت یک لایه که سبب ایجاد نا همگنی در ساختگاه می شود, بر تغییرات شتاب ورودي از سنگ بستر بررسی گردد.
بررسی تأثیر آب انداختگی دوغاب هاي سیمانی بر قرائت نشست گمانه هاي نشست سنجی
چکیده جهت بررسی و اندازه گیري عملکرد واقعی سازه هاي ژئوتکنیکی از لوازم اندازه گیري استفاده میشود. جابجائی قائم، به خصوص انداز هگیري نشست سدهاي خاکی، از اهمیت خاصی برخوردار است. کشیدگی سنج مغناطیسی نوعی از این ابزار میباشد. این مجموعه داخل گمانه گذاشته شده و فضاي بین لوله و دیوارة گمانه با دوغاب بنتونیت-سیمان پر میگردد. وقوع پدیده آب انداختگی در دوغاب میتواند سبب خطا در قرائت نشستهاافزایش سختی در گمانۀ تزریق با در نظر گرفتن افزایش سختی دوغاب در عمق و به کمک PLAXIS گردد.در این تحقیق به کمک نرم افزار یک سري آزمایشهاي تک محوري دوغاب این پدیده بررسی شده و مصالحی که میتوانند در کاهش این پدیده موثر باشند معرفی خواهند گردید.
چکیده: رسوبات ماسه اي در بعضی موارد در طول زلزله تبدیل به وضعیتی شبیه مایع می شوند. این پدیده روانگرایی نامیده شده که باعث ایجادمشکلاتی در نواحی ماسه اي اشباع می شود افزایش فشار آب منفذي در شرایط زهکشی نشده نشانه اصلی تمام پدیده هاي روانگرایی میباشد بطوري که خاکهاي غیر چسبنده تمایل به متراکم شدن در اثر بار استاتیکی یا سیکلی را پیدا می کنند. مثالهاي عمده خساراتوارده ناشی ازروانگرایی وابسته به شرایط تعادل نیروهاي وارده به سازه می باشد . خاك زیر سازه باید قادر به حفظ پایداري سازه و مقاومت در مقابل نیروهاي خارجی، وزن سازه و نیروي اینرسی باشد .ازجمله خسارتهاي وارده نشست و انحراف (کج شدگی) سازه ها درنتیجه کاهش ظرفیت باربري پی ها، تغییر شکل هاي ابنیه خاکی دراثرکاهش پایداري شیب، نشست سازه هاي ساحلی ناشی از افزایش فشار محرك خاك و ازاین قبیل می باشد .
بررسی امکان استفاده از پودر ضایعات سنگی در مهندسی عمران
خلاصه در این مطالعه تجربی،بر روي تاثیرات استفاده از پودر ضایعات سنگی به صورت مصالح ریز دانه در مشخصات مکانیکی بتن وبرخی دیگر از مص الح ساختمانی تحقیق شده است . همچنین با توجه به جلوگیري از آلودگی محیط زیستبه خصوصدر مناطق با تولید بیشاز حد سنگواستفاده کم از این ضایعات منابع طبیعی می توان راهکارهایی براي استفاده بهینه از آنها به کار برد. بنابراین با در نظر گرفتن مقاومت طبیعی این مصالح در سد هاي بتن غلتکی به عنوان یکجایگزین براي مصالح ریزدانه بسیار کاربرد دارد. در این مطالعه، مواد مورد نیاز آزمایش از شهرستان بروجرد واقع در یکی از استان هاي ایران برداشت شده است، که در تست نفوذپذیري، نتایج آن آورده شده و زمانی که پودر زباله سنگی در خاكبا درصد ها ي مختلف ترکیب می شود، با افزایش میزان پودر، مقدار ضریب نفوذ پذیري کاهش می یابد .علاوه بر این،در این مقاله با تمرکز ب ر استفاده بهینه ا ز ضایعا ت سنگ به صورت پودر در پروژه هاي عمرانی پیشنهادات سازنده اي فراهم می کند.
تحلیل عددي بهسازي خاك رسی نرم با استفاده از ستون سنگی و ایجاد خاك مسلح به ژئوگرید و اجراي ترکیبی آن ها
خلاصه ظرفیت باربري کم و نشست هاي زیاد از جمله معایب خاك هاي سست می باشد. اجراي خاك مسلح به ژئوسنتتیک و ستون سنگی از جمله روش هاي بهسازي خاك می باشد. ستون هاي سنگی المان هاي استوانه اي شکل هستند که مقاومت و سختی خود را توسط محدودیت و محصوریت خاك اطراف بدست می آورند. همچنین خاك هاي مسلح به ژئوسنتتیک با افزایش مقاومت برشی خاك نسبت حالت غیر مسلح باعث بهبود رفتار خاك می شود. در این مقاله تحلیل عددي تاثیر خاك مسلح به ستون سنگی و ژئوگرید و اجراي ترکیبی از این دو روش بهسازي بر تنش قابل تحمل خاك انجام گرفت. نتایج نشان داد که اجراي ترکیبی از دو روش بهسازي Plaxis نرم بررسی شد. مدل سازي عددي مورد نظر با استفاده از نر مافزار فوقالذکر نسبت به حالت بهسازي تنها میزان تنش قابل تحمل را در یک نشست خاص افزایش می دهد.
بررسی تأثیر خصوصیات هندسی و ژئوتکنیکی پی بر رفتار خاکریز تحت بار زلزله
خلاصه بررسی دقیق پایداري خاکریزها در برابر نیروهاي زلزله از مسائل بسیار مهم و پیچیده در زمینه ي سازه هاي خاکی می باشد . تغییر خصوصیات هندسی پی از قبیل ارتفاع پی و هم چنین خصوصیات ژئوتکنیکی پی از قبیل سختی (مدول الاستیسیته)، زاویه اصطکاك داخلی و چسبندگی مصالح پی نقش مهمی را در پایداري خاکریز روي پی در برابر نیروهاي زلزله ایفا می کند. در این پژوهش به بررسی نقش خصوصیات ذکر شده درپایداري خاکریز مستقر بر پی پرداخته شده است .
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.